LOMMETAVLE – ET EFFEKTIV REDSKAB

lommetavler1

En lommetavle fra DANO-PLAN er en effektiv og smart måde at skabe en oversigt over, hvad der sker – og skal ske – i afdelingen eller hele organisationen.

Ved hjælp af visuel planlægning med en lommetavle, vil du konstant have et klart billede af dagen, ugen – ja, selv måneden – og samtidigt få den seneste tids oplysninger. Alt samlet på et sted.

Du bliver således i stand til at behandle nye oplysninger let og enkelt, uanset omfanget af disse oplysninger.

SKAB VISUALISERING MED EN LOMMETAVLE

Nogle vil måske have sine tvivl ved en lommetavle. I dag har computeren i mange tilfælde fået overtaget, når vi skal planlægge noget. Men til trods for de mange gode egenskaber har den en klar svaghed:

Visualiseringen mangler!

Skærmbilledet er for lille til at give det store overblik, og man ser ofte kun et udsnit af helheden gennem et ”vindue. Dertil rummer printudskrifter en masse detaljerede informationer, som besværliggør det store overblik.

Med en lommetavle undgår du alt dette. En lommetavle kan netop skabe et helhedsbillede og et overblik over planlægningen, og du kan derved bedre holde styr på forskellige aftaler m.m..

En kombination af en lommetavle fra DANO-PLAN og en computer er måske den ideelle løsning. Et sådan planlægningssystem har det bedste fra to verdener. En overskuelig oversigt og et effektivt værktøj.

KONTAKT DANO-PLAN

Har du brug for yderligere information, eller ønsker du at bestille en lommetavle fra DANO-PLAN, kan du til enhver tid kontakte os på enten telefon 20 87 19 86 eller mail planning@dano-plan.dk.